Skip to main content
  1. Avanzer Support
  2. Support Avanzer Aangifte
  3. Storing en onderhoud
  4. Reeds gemelde issues in Avanzer Aangifte

Reeds gemelde issues in Avanzer Aangifte

Laatste update: 22-02 09:00

Hieronder zie je een overzicht van de reeds gemelde issues in Avanzer Aangifte. Wij werken momenteel aan een oplossing voor deze problemen, indien beschikbaar geven wij  hieronder een work-around. Je hoeft geen contact meer op te nemen met de supportdesk om deze issues te melden.


Het verzoek/ de wijziging voorlopige aanslag 2021 opent niet.

Je dient in de browser pop-ups voor Avanzer toe te staan. Dit omdat de VA 2021 opent in een nieuw tabblad/venster. Hieronder een omschrijving van hoe dit werkt in de meest gebruikte browsers.

Uitzondering toevoegen in Google Chrome

Klik rechts bovenin op de drie stippen onder elkaar en ga naar "Instellingen". Klik aan de linkerkant op "Privacy en beveiliging" en vervolgens op "Site-instellingen". Scroll naar beneden naar "Pop-ups en omleidingen". Bij "Toestaan" klikt u op "Toevoegen". U vult hier vervolgens de URL van de classic (https://avanzer-aangiften.wolterskluwer.nl/) in. De VA 2021 moet nu weer correct te openen zijn.

Uitzondering toevoegen in Microsoft Edge

Klik rechts bovenin op de drie stippen naast elkaar en ga naar "Instellingen". Klik aan de linkerkant op "Cookies en site machtigingen" en vervolgens op "Pop-ups en omleidingen". Bij "Toestaan" klikt u op "Toevoegen". Je vult hier vervolgens de URL van de classic (https://avanzer-aangiften.wolterskluwer.nl/) in. De VA 2021 moet nu weer correct te openen zijn. 
Was dit artikel nuttig?